About

Photo@Katri Ojanen_2017_me

Olen Katri Ojanen. Opiskelen parasta aikaa Metropolia ammattikorkeakoulussa medianomiksi, pääaineenani  radio- ja televisiotuotanto.

Juuri nyt tavoittelen unelmaa, joka on ollut olemassa nuoresta tytöstä asti – haluan kuulla, kertoa ja huikeimmillaan olla osana erilaisia tarinoita.

Elämään on mahtunut reilut kymmenkunta vuotta työtä lääketeollisuuden laadunvalvontalaboratoriossa ja ennen alanvaihdosta liki kymmenen vuotta ostajan elämää.

Vuodesta 2015 alkanut matka media-alan ammattilaiseksi on ollut palkitsevaa ja yhtä lailla haastavaa. Silti tunne siitä, että tämä on minun polkuni on vahva!

Hoc Momentum! Tartu tähän hetkeen!

In English:

I am Katri Ojanen, a broad-minded, efficient and highly motivated broadcasting media student with comprehensive background of procurement and laboratory technology.

Since 2015 the journey  to become a media professional has been rewarding and equally challenging. Yet the feeling that this is my path is strong!

Hoc Momentum! Hold on to this moment!

See more in my CVhttps://urly.fi/1co1

Juttuja minusta/ Something more about me:

Tämä on eheytymisen vuosi: https://voionmaatanaan.net/arkisto/tama-on-eheytymisen-vuosi/

Katri vaihtaa laboratoriotarvikkeet ihmisiin ja tarinoihin: https://areena.yle.fi/1-3441112

Ura uusiksi 12 vuoden jälkeen: ”Jos voisi olla edes joka toinen aamu innoissaan tulevasta työpäivästä”: https://yle.fi/uutiset/3-8855016

Katri ja Mikko ovat olleet yhdessä 12-vuotiaista asti: https://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/lue/ihmiset/katri-ja-mikko-ovat-olleet-yhdessa-12-vuotiaista-asti

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: